fbpx

De perfecte dresscode voor op een bruiloft

- 08/08/2022 -

Ben je te gast uitgenodigd op een bruiloft? Wat leuk! Maar wat trek je aan op zo’n dag? Het is een romantische gelegenheid waarbij je er op je best uit wil zien. In deze blog hel... Lees meer

De perfecte dresscode voor op een bruiloft

Smart casual
Smart casual is een dresscode die staat voor casual met een elegant tintje. Ideaal voor een bruiloft in de buitenlucht, bijvoorbeeld een tuinfeest of ceremonie op het strand. Je zit goed met een heerlijke zomerjurk of broekpak voor de dames, en voor de heren een linnen broek of chino met overhemd en eventueel colbert. Houdt de accessoires subtiel, maar een speels tintje mag. Wees dus creatief! Zorg wel dat het niet té casual wordt; laat je spijkerbroek en gympen zeker thuis

Feestelijk
Staat op de uitnodiging ‘feestelijke kleding’ ga dan voor een cocktail- of feestjurk in een fellere kleur. Natuurlijk gecombineerd met hakken en accessoires die gezien mogen worden. Maak ook werk van je kapsel! De heren zitten altijd goed met een nette broek en een wat opvallender, mooi overhemd of een bijzondere stropdas.

Semi-formeel
Is de dresscode ‘semi-formeel’, kies dan voor een cocktailjurkje of een maxi-dress of rok met blouse. Besteedt extra aandacht aan je kapsel. Voor de mannen is een pak of een pantalon met overhemd de beste keuze, natuurlijk met keurige schoenen.

Nog meer dresscodes
Er zijn nog tal van andere dresscodes, zoals summer chique (zomerkleding met een chique uitstraling en vrolijke kleuren), boho chique (een chique bohemian stijl met opvallende sieraden en drukke prints) of tenue de ville (nette outfit voor overdag, maar niet te chique).

Deze blog items vind je ook vast leuk:

Volg ons op Instagram

Volg jij ons al op Instagram?! Jij kunt ons volgen via pinkboutiqueantwerp en wanneer jij jouw foto’s tagt met #pinkboutiqueantwerp dan weet je zeker dat wij jouw foto’s zullen zien. Natuurlijk geven wij jou een like, wij vinden het namelijk altijd leuk om foto’s van onze trouwe volgers te zien!

Icoon verzending | Pink Boutique - Een select, zelf ontworpen assortiment verfijnde jurken en accessoires

Next day delivery in BE & NL

Besteld voor 14:00u? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden

Icoon ecologische verzending | Pink Boutique - Een select, zelf ontworpen assortiment verfijnde jurken en accessoires

Ecologische verzending

We selecteren onze partners zorgvuldig om onze voetafdruk te verkleinen

Icoon wereldwijde verzending | Pink Boutique - Een select, zelf ontworpen assortiment verfijnde jurken en accessoires

Wereldwijde verzending

We kunnen uw pakje praktisch overal naartoe sturen, dus start maar met shoppen

Icoon beveiligde betaling | Pink Boutique - Een select, zelf ontworpen assortiment verfijnde jurken en accessoires

100% veilig betalen

Betaal uw bestelling online in de beveiligde omgeving van Mollie & Stripe